Companie

 Din punctul nostru de vedere parteneriatele sunt ca şi jocurile de puzzle, doar „piesele” care sunt la locul potrivit reuşesc să formeze un întreg demn de luat în considerare, din acest motiv garantăm că întotdeauna o să avem soluţii potrivite pentru parteneriate de lungă durată şi fructuoase pentru ambele părţi.  

Pentr a pastra un inalt standard al serviciilor si o disponibilitate constanta a flotei, am adaugat la puzzle o piesa importanta reprezentata prin Romgeta Auto Technik Service , un service auto profesionist afiliat la reteaua nationala a conceptului A.C.C.

Calitate la standarde europene

Punem la dispoziţia dumneavoastră o întreagă gamă de autovehicule specializate în transportul expres de mărfuri.

Cu o flotă compusă dintr-o gamă diversificată de autoutilitare încercăm să satisfacem toate cerințele clientilor nostri, având la bază un sistem de transport care trebuie să asigure mobilitatea şi să ofere modalităţi de transport sigure.

Într-un mediu de afaceri aflat într-o permanenta schimbare, îmbinând flexibilitatea organizatorică cu un personal cu experienţă în domeniu, reusim să răspundem promt la toate cerinţele clienţilor noştri.

Vă ajutăm să transportaţi produsele dumneavoastră în siguranţă şi în timp record  la destinaţie

Dacă vă doriți ca marfa dumneavoastră să beneficieze de un regim special, noi suntem pregătiți să vă satisfacem această dorință, iar marfa va ajunge întotdeauna la destinație în cel mai scurt timp posibil.

Decideţi aşa cum vi se potriveşte iar noi ne vom asigura că avantajele sunt de partea dumneavoastră