Acasa

Servicii de transport expres  către orice  destinaţie din Europa

Decideţi aşa cum vi se potriveşte iar noi ne vom asigura că avantajele sunt de partea dumneavoastră Quality Management System which satisfies the requirements of EN ISO o. :   WKSQ 030

Romgeta Com-Prest SRL ofera solutii de  transport expres in baza conventiei internationale CMR , respectand astfel normele U.E. privitoare la transportul rutier de marfuri in regim intern si international. Scopul nostru este gasirea celor mai bune solutii in rezolvarea cererilor venite din partea partenerilor nostri de afaceri, oferind servicii complete de transport marfa intern si international. 

Interfaţa dintre compania noastra şi client este realizată cu ajutorul unui colectiv dinamic cu experienţa a peste sapte ani de lucru în acest domeniu. Comunicarea într-un timp real este asigurată printr-un sistem care include management personalizat al serviciilor oferite, făcând posibilă în orice moment oferirea partenerilor şi clienţilor noştri de informaţii exacte referitoare la mărfurile transportate.

      Am dezvoltat in acest sens un parteneriat cu SafeFleet pentru servicii de  monitorizare a intregului parc auto, astfel fiind in masura de a comunica pozitia vehicolelor in timp util.

       Dorim astfel să asigurăm clienților noștri eficiența operațională în activitatea logistică, având ca obiectiv pe termen lung consolidarea relațiilor de parteneriat durabil, acesta intr-o perioada in care trendul pietei ne pune faţa în faţa cu situaţii foarte dificile, peste care avem siguranţa că vom trece împreună cu succes.

Considerăm că lucrăm într-un domeniu în care fiecare încearcă să ramână competitiv pe o piaţă din ce în ce mai volatilă şi imprevizibilă şi să construiască o afacere profitabilă în aceste condiţii.

Credem cu tărie că putem realiza acest lucru prin dezvoltarea parteneriatelor noastre, mizând atât pe un nivel ridicat al serviciilor oferite (reducerea costurilor prin programe comune, îmbunătăţirea comunicării şi a vizibilităţii pe întreg lanţul de servicii oferite), cât şi prin diversificarea gamei de opţiuni oferite clienţilor şi partenerilor noştri.Firma noastră urmăreşte în permanenţă să răspundă cu promtitudine şi profesionalism solicitărilor clienţilor noştri.