Romgeta

Romgeta Com-Prest SRL este o companie de transport internaţional de marfă specializată pe transporturi express dar şi în regim de grupaj. Compania şi-a început activitatea în 1996, pornind ca şi o mică afacere de familie cu sediul social în localitatea Zvoriştea 47, RO-727640 Suceava, cod TVA: RO8563077.

În acest moment putem spune că serviciile oferite de noi sunt aliniate la standardele cerute de piaţa europeană şi reuşim prin aceasta să ne poziţionăm cu o treaptă mai sus faţa de concurenţa din domeniu, concurenţă care se dovedeste a fi deosebit de acerbă. Prin calitatea serviciilor oferite, am dovedit că avem răspuns pentru cerinţele tuturor colaboratorilor noştri.

Am reuşit să câştigăm de asemenea încrederea şi aprecierea unor firme de prestigiu din Germania, Franţa, Ungaria, Austria, Italia, Spania sau Polonia. Poate unii ar spune că am avut noroc, dar trebuie precizat că norocul nu ajunge niciodată, ci combinat cu profesionalism şi seriozitate reprezintă cheia succesului.

Prezentare

Dorim să asigurăm clienților noștri eficiența operațională în activitatea logistică, având ca obiectiv pe termen lung consolidarea relațiilor de parteneriat durabil, acesta intr-o perioada in care trendul pietei ne pune faţa în faţa cu situaţii foarte dificile, peste care avem siguranţa că vom trece împreună cu succes.

Prefata

Considerăm că lucrăm într-un domeniu în care fiecare încearcă să ramână competitiv pe o piaţă din ce în ce mai volatilă şi imprevizibilă şi să construiască o afacere profitabilă în aceste condiţii. Credem cu tărie că putem realiza acest lucru prin dezvoltarea parteneriatelor noastre, mizând atât pe un nivel ridicat al serviciilor oferite (reducerea costurilor prin programe comune, îmbunătăţirea comunicării şi a vizibilităţii pe întreg lanţul de servicii oferite), cât şi prin diversificarea gamei de opţiuni oferite clienţilor şi partenerilor noştri.

Firma noastră urmăreşte în permanenţă să răspundă cu promtitudine şi profesionalism solicitărilor clienţilor noştri.

Companie

 Din punctul nostru de vedere parteneriatele sunt ca şi jocurile de puzzle, doar „piesele” care sunt la locul potrivit reuşesc să formeze un întreg demn de luat în considerare, din acest motiv garantăm că întotdeauna o să avem soluţii potrivite pentru parteneriate de lungă durată şi fructuoase pentru ambele părţi.  

Pentr a pastra un inalt standard al serviciilor si o disponibilitate constanta a flotei, am adaugat la puzzle o piesa importanta reprezentata prin Romgeta Auto Technik Service , un service auto profesionist afiliat la reteaua nationala a conceptului A.C.C.

Calitate la standarde europene

Punem la dispoziţia dumneavoastră o întreagă gamă de autovehicule specializate în transportul expres de mărfuri.

Cu o flotă compusă dintr-o gamă diversificată de autoutilitare încercăm să satisfacem toate cerințele clientilor nostri, având la bază un sistem de transport care trebuie să asigure mobilitatea şi să ofere modalităţi de transport sigure.

Într-un mediu de afaceri aflat într-o permanenta schimbare, îmbinând flexibilitatea organizatorică cu un personal cu experienţă în domeniu, reusim să răspundem promt la toate cerinţele clienţilor noştri.

Vă ajutăm să transportaţi produsele dumneavoastră în siguranţă şi în timp record  la destinaţie

Dacă vă doriți ca marfa dumneavoastră să beneficieze de un regim special, noi suntem pregătiți să vă satisfacem această dorință, iar marfa va ajunge întotdeauna la destinație în cel mai scurt timp posibil.

Decideţi aşa cum vi se potriveşte iar noi ne vom asigura că avantajele sunt de partea dumneavoastră

Contact

R o m g e t a  C o m p r e s t   S . R . L
E x p r e s s    t r a n s p o r t    s e r v i c e s

Office:  Str. Libertatii 62, Vladimirescu (Arad) – 317405 – Romania
Headquarters: Zvoristea 47, Suceava – 727640 – Romania
National Trade Office No. J33/562/1996
VAT number (CUI) – RO856307
E-mail: office@romgeta.ro

Post mail: OP 7, CP 126, 310570 Arad – Romania

Web: www.romgeta.ro

Tel. office (24/7):  0040 / 743580081
0040 / 372713487
Tel. 0040 / 769221140
0040 / 769221141
Fax 0040 / 357819247

Vă ajutăm să transportaţi produsele dumneavoastră în siguranţă şi în timp record  la destinaţie

Decideţi aşa cum vi se potriveşte iar noi ne vom asigura că avantajele sunt de partea dumneavoastră