De unde venim?

Romgeta Com-Prest

Romgeta Com-Prest SRL este o companie de transport international de marfa specializata pe transporturi express dar si în regim de grupaj. Compania si-a inceput activitatea în 1996, pornind ca si o mica afacere de familie cu sediul social în localitatea Zvoristea 47, RO-727640 Suceava, cod TVA: RO8563077.

In acest moment putem spune ca serviciile oferite de noi sunt aliniate la standardele cerute de piata europeana si reusim prin aceasta sa ne pozitionam cu o treapta mai sus fata de concurenta din domeniu, concurenta care se dovedeste a fi deosebit de acerba. Prin calitatea serviciilor oferite, am dovedit ca avem raspuns pentru cerintele tuturor colaboratorilor nostri.

Am reusit sa castigam de asemenea increderea si aprecierea unor firme de prestigiu din Germania, Franta, Ungaria, Austria, Italia, Spania sau Polonia. Poate unii ar spune ca am avut noroc, dar trebuie precizat ca norocul nu ajunge niciodata, ci combinat cu profesionalism si seriozitate reprezinta cheia succesului.

Calitate la standarde europene

Romgeta

Romgeta Comprest S.R.L. ofera solutii de transport expres in baza conventiei internationale CMR , respectand astfel normele U.E. privitoare la transportul rutier de marfuri in regim intern si international. Scopul nostru este gasirea celor mai bune solutii in rezolvarea cererilor venite din partea partenerilor nostri de afaceri, oferind servicii complete de transport marfa intern si international.

Interfata dintre compania noastra si client este realizata cu ajutorul unui colectiv dinamic cu experienta a peste sapte ani de lucru in acest domeniu. Comunicarea intr-un timp real este asigurata printr-un sistem care include management personalizat al serviciilor oferite, facand posibila in orice moment oferirea partenerilor si clientilor nostri de informatii exacte referitoare la marfurile transportate.

Am dezvoltat in acest sens un parteneriat cu ETA Automatizari Industriale pentru servicii de monitorizare a intregului parc auto, astfel fiind in masura de a comunica pozitia vehicolelor in timp util.

Dorim astfel sa asiguram clientilor nostri eficienta operationala in activitatea logistica, avand ca obiectiv pe termen lung consolidarea relatiilor de parteneriat durabil, acesta intr-o perioada in care trendul pietei ne pune fata în fata cu situatii foarte dificile, peste care avem siguranta ca vom trece impreuna cu succes.

Ce vrem sa facem?

Romgeta Com-Prest

Intr-un mediu de afaceri aflat intr-o permanenta schimbare, imbinand flexibilitatea organizatorica cu un personal cu experienta in domeniu, reusim sa raspundem promt la toate cerintele clientilor nostrii.

Va ajutam sa transportaţi produsele dumneavoastra in siguranta si in timp record la destinatie

Daca va doriti ca marfa dumneavoastra sa beneficieze de un regim special, noi suntem pregatiti sa va satisfacem aceasta dorinta, iar marfa va ajunge intotdeauna la destinatie in cel mai scurt timp posibil.

Decideti asa cum vi se potriveste iar noi ne vom asigura ca avantajele sunt de partea dumneavoastra.

 
ro_RORomanian