Partenerul Dumneavoastra Pentru O Calatorie Fara Griji

In cazul in care aveti o problema cu autovehiculul dumneavoastra sau doriti doar sa inlocuiti o piesa defecta, va invitam sa ne contactati pentru o programare.

Programe De Interventie

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a parcurge facil etapele interventiei: programarea, receptia vehiculului, identificarea problemei si comunicarea acesteia catre dumneavoastra impreuna cu costul manoperei si/sau al pieselor necesare reparatiei.

Mecanica Auto

Va stam la dispozitie pentru toata gama de reparatii mecanice si electrice necesare automobilului dumneavoastra.
Reparatii motoare si componentele acestora
Service si reparatii la sistemul de rulare, sistemul de franare si suspensie.
Service si reparatii la instalatia de alimentare si componentele acesteia

Diagnoza Computerizata

Testarea si diagnoza computerizata consta in verificarea (diagnosticarea) computerizata a masinii dumneavoastra, folosind sisteme computerizate si interfete specifice fiecarui tip de autoturism, inclusiv autoutilitare.

Electrica Auto

Efectuam verificari si reparatii la sistemul electric al autovehiculelor acoperind intreaga gama de servicii pentru buna functionare a instalatie electrice de pe autovehicululi dumneavoastra: pornirea motorului, cablaje, sistemul de incarcare al bateriei, senzori, relee, intrerupatoare, semnalizare, unitatii centrale de comanda (ECU), sistemul de iluminare (reglaje, inlocuiri becuri), inlocuire rezistente arse, sistemul de climatizare (climatronic sau AC) si sistemul de confort (inchidere centralizata, comezi usi, geamuri si oglinzi).

Auto Check Center

Prin apartenenta la AUTO CHECK CENTER, ne propunem sa îmbunatatim serviciile si sa oferim clientilor cele mai bune conditii de servisare a autovehiculelor.

Vopsitorie &
Tinichigerie

Servicii profesionale de vopsire auto totala sau partiala.

Cabina de vopsit profesionala.

Reparatii si indreptari ale caroseriei si a elementelor acesteia.

ro_RORomanian